HTML

SleepConcept Sensible-M zsákrugós memory matrac

2015.01.13. 11:39 Matracom

SleepConcept SENSIBLE-M zsákrugós memory matracról

 

 

A SleepConcept SENSIBLE-M egyik prémium kategóriás luxus táskarugós memory matrac a webáruházunkban. A SleepConcept termékei között a felső kategóriát képviselő matrac egy félkemény komfortú. A Sensible matrac 25 cm magasságával és nagy sűrűségű habjaival az egyik legstrapabírobb matracaink közé tartozik.  A matrac alsó részét egy 4 cm 35 kg/m3 hideghab réteg található. A nagy sűrűség miatt a hab sokáig tartós marad, és kevésbé fogja az ágyrács benyomni a habréteget. A matrac közepén egy 12,5 cm 7 zónás táskarugós rendszer biztosítja a formakövetést a rugós hatást. A zsákrugóknak köszönhetően a matrac formakövetése jobb, mint a hagyományos bonell rugós matracok esetében. A zsákrugós rendszer két tűzött nemez réteg fogja közre, hogy a rugók ne szúrják át a hab réteget, ezzel is megőrizve a hosszú élettartamot. A nemez fölött egy 2 cm 90kg/m3 heterogén habszivacs található, amitől a matrac félkemény lesz. A heterogén habszivacs több fajta és sűrűségű hab összepréseléséből keletkezik, célja a keménység biztosítása. A magas sűrűség miatt a ki gödrösödés esélye is csökkenhet. A legfelső réteg egy 4 cm nagy sűrűségű félkemény memory hab. A memory habnak köszönhetően a matrac formakövetés még jobb lesz. A matrac rugós hatása mellett a memória hab miatt egy belesűlyedősebb, lágyabb érzetet kelt a matrac. A memory habos matracok kifejezetten ajánlott ortopéd szempontból azoknak, akiknek gerinc problémájuk, hát fájásúk, gerinc sérvük vagy ízületi fájdalmakban szenvednek. A matrac huzat egy prémium 3D szellőzővel ellátott 40 fokon mosható antiallergén Silver huzat. A huzat anti allergén hatása miatt az allergiásoknak nyugodtabb alvást biztosíthat. A SleepConcept SENSIBLE-M 2+10 év garanciát biztosít a gyártó. A matracok rendelhetőek egyedi méretben is. Szállítási határidő 8 munkanap!

A matrac felépítése:

  • 1 cm Silver 3D huzat
  • 4 cm memóriahab
  • 2 cm heterogén merevítő réteg
  • tűzött nemez
  • 12,5 cm magas 7 zónás táskarugó rendszer
  • tűzött nemez
  • 4 cm 35 kg/m3 hab
  • 1 cm Silver 3D huzat

Silver 3D huzat

A csúcskategóriás SILVER matrachuzatunk Argentum+ R nanotechnológiás matracszövet és bevonat ötvözi a legmodernebb nedvességszabályozást az antibakteriális ezüstionos felületkezeléssel.

 

Bio textima matrac gyártó cégről.

 

A SleepConcept matracokat a Bio-Textima Kft gyártja és fejlesztette. A Bio-Textima Kft. 1993-ban alakult családi vállalkozás keretében. Kizárólag minőségi, személyre szabott termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik a mai napig. Sok ezer visszatérő vásárlói a legjobb bizonyíték arra, hogy termékeinket megszerették és elismerik Magyarországon, és a határainkon túl is. A Bio-Textima Kft tevékenységét szabadalmaztatott – máshol nem található – ágyrendszerek kifejlesztése, orvosi és szakmai elismerések fémjelzik. Céljuk továbbra is változatlan: a felhasználók elvárásainak megfelelő, emberre szabott egészséges és kényelmes termékek gyártása. A kezdetek… Megalakul a Bio-Textima Kft. Vörös Gyula a cég tulajdonosa célul tűzi ki, hogy textilipari mérnöki ismereteit felhasználva, olyan magyar termékeket fog gyártani, amelyek az akkori nyugat-európai színvonalnak megfelelően, a magyar vásárlók számára is az egészséget nyújtják. A vállalkozás megindításának nehézségeit követően, a cég hamar kinövi “garázs” kereteit és kisvállalkozási szintre lép. Mára több magyar matrac márka kötőik a nevéhez és számos luxus, jó minőségű matracok kerültek ki gyáraiból.

Szólj hozzá!

Címkék: matrac matracok zsákrugós matracok sleepconcept sleepconcept matrac zsákrugós memory matracok

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakrugosmatrac.blog.hu/api/trackback/id/tr267067435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása