HTML

SleepConcept Sensible-M zsákrugós memory matrac

2015.01.13. 11:39 Matracom

SleepConcept SENSIBLE-M zsákrugós memory matracról

 

 

A SleepConcept SENSIBLE-M egyik prémium kategóriás luxus táskarugós memory matrac a webáruházunkban. A SleepConcept termékei között a felső kategóriát képviselő matrac egy félkemény komfortú. A Sensible matrac 25 cm magasságával és nagy sűrűségű habjaival az egyik legstrapabírobb matracaink közé tartozik.  A matrac alsó részét egy 4 cm 35 kg/m3 hideghab réteg található. A nagy sűrűség miatt a hab sokáig tartós marad, és kevésbé fogja az ágyrács benyomni a habréteget. A matrac közepén egy 12,5 cm 7 zónás táskarugós rendszer biztosítja a formakövetést a rugós hatást. A zsákrugóknak köszönhetően a matrac formakövetése jobb, mint a hagyományos bonell rugós matracok esetében. A zsákrugós rendszer két tűzött nemez réteg fogja közre, hogy a rugók ne szúrják át a hab réteget, ezzel is megőrizve a hosszú élettartamot. A nemez fölött egy 2 cm 90kg/m3 heterogén habszivacs található, amitől a matrac félkemény lesz. A heterogén habszivacs több fajta és sűrűségű hab összepréseléséből keletkezik, célja a keménység biztosítása. A magas sűrűség miatt a ki gödrösödés esélye is csökkenhet. A legfelső réteg egy 4 cm nagy sűrűségű félkemény memory hab. A memory habnak köszönhetően a matrac formakövetés még jobb lesz. A matrac rugós hatása mellett a memória hab miatt egy belesűlyedősebb, lágyabb érzetet kelt a matrac. A memory habos matracok kifejezetten ajánlott ortopéd szempontból azoknak, akiknek gerinc problémájuk, hát fájásúk, gerinc sérvük vagy ízületi fájdalmakban szenvednek. A matrac huzat egy prémium 3D szellőzővel ellátott 40 fokon mosható antiallergén Silver huzat. A huzat anti allergén hatása miatt az allergiásoknak nyugodtabb alvást biztosíthat. A SleepConcept SENSIBLE-M 2+10 év garanciát biztosít a gyártó. A matracok rendelhetőek egyedi méretben is. Szállítási határidő 8 munkanap!

A matrac felépítése:

  • 1 cm Silver 3D huzat
  • 4 cm memóriahab
  • 2 cm heterogén merevítő réteg
  • tűzött nemez
  • 12,5 cm magas 7 zónás táskarugó rendszer
  • tűzött nemez
  • 4 cm 35 kg/m3 hab
  • 1 cm Silver 3D huzat

Silver 3D huzat

A csúcskategóriás SILVER matrachuzatunk Argentum+ R nanotechnológiás matracszövet és bevonat ötvözi a legmodernebb nedvességszabályozást az antibakteriális ezüstionos felületkezeléssel.

 

Bio textima matrac gyártó cégről.

 

A SleepConcept matracokat a Bio-Textima Kft gyártja és fejlesztette. A Bio-Textima Kft. 1993-ban alakult családi vállalkozás keretében. Kizárólag minőségi, személyre szabott termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik a mai napig. Sok ezer visszatérő vásárlói a legjobb bizonyíték arra, hogy termékeinket megszerették és elismerik Magyarországon, és a határainkon túl is. A Bio-Textima Kft tevékenységét szabadalmaztatott – máshol nem található – ágyrendszerek kifejlesztése, orvosi és szakmai elismerések fémjelzik. Céljuk továbbra is változatlan: a felhasználók elvárásainak megfelelő, emberre szabott egészséges és kényelmes termékek gyártása. A kezdetek… Megalakul a Bio-Textima Kft. Vörös Gyula a cég tulajdonosa célul tűzi ki, hogy textilipari mérnöki ismereteit felhasználva, olyan magyar termékeket fog gyártani, amelyek az akkori nyugat-európai színvonalnak megfelelően, a magyar vásárlók számára is az egészséget nyújtják. A vállalkozás megindításának nehézségeit követően, a cég hamar kinövi “garázs” kereteit és kisvállalkozási szintre lép. Mára több magyar matrac márka kötőik a nevéhez és számos luxus, jó minőségű matracok kerültek ki gyáraiból.

Szólj hozzá!

Címkék: matrac matracok zsákrugós matracok sleepconcept sleepconcept matrac zsákrugós memory matracok

Matrac outlet

2014.05.21. 18:04 Matracom

Az outlet szó jelentése kimaradt árut olcsóbban árusító üzlet. A legtöbb kereskedő előszeretettel használja ezt a szót üzletére, viszont ez nem fedi a teljes valóságot. Ma Magyarországon elterjed, hogy ha az üzletre az van kiírva, hogy outlet bolt, akkor a terméket 50%-kal olcsóbban fogja megkapni. Ez nem igaz, csak marketingfogás. Nálunk is nagy különbség van az oulet matrac és az akciós matrac között. Először is nem értékesítünk használt outlet matracot, legfőképpen higiéniai okok miatt. A matrac webáruházunkban csakis akciós matracok találhatóak és rendelhetőek meg. Viszont 10-20%-kal olcsóbban vadonat új matracot kaphatnak a matracvásárlók. 

Nálunk megtalálható  zsákrugós matracok, bonell rugós matracok, vákuum matracok és számos egyéb más típus is. 

Szólj hozzá!